Wie is de fotograaf achter By Britt fotografie?

Mijn naam is Britt van Roosmalen en ik woon in het prachtige Loon op Zand. Ik heb twee honden: een Engelse Springer Spaniรซl, genaamd Joy en een Labrador Retriever, genaamd Hope. Met beide honden doe ik aan jachttraining, canicross en maak ik graag lange wandelingen. Niet alleen mijn hobby’s bestaan uit hondensport, maar ook zakelijk werk ik met honden. Ik heb een honden hydrotherapie- en revalidatiecentrum genaamd HydroDogs, gevestigd in Moergestel. Daar help ik honden revalideren na operaties en blessures.

“Prachtige foto’s, echt stuk voor stuk mooie momentjes gevangen.”

Geciteerd door: Mariette Schuurmans, Februari, 2020

De band tussen mens en dier vind ik zelf het mooiste wat er is. Ze zijn zo trouw, eerlijk en veroordelen nooit. Dit wil ik graag vastleggen tijdens de fotoshoots: “Eerlijke & trouwe foto’s, die de band tussen mens en dier laten zien”. Met de aanschaf van een professionele spiegelreflex camera ben ik in 2019 begonnen met een opleiding hondenfotografie, bij Mijn Stijl fotografie. In 2022 volgde ik een cursus studiofotografie en in 2023 ga ik een studie voor paardenfotografie volgen. Ik vind het vooral leuk om huisdieren & mensen vast te leggen zoals ze zijn.

Opleiding fotografie

  • In 2019-2022 opleiding voor hondenfotografie bij Mijn Stijl fotografie.
  • 2022 cursus studiofotografie
Britt van Roosmalen & Joy