Bij By Britt fotografie zijn er verschillende mogelijkheden voor fotoshoots. Lees hieronder de werkwijze en praktische informatie van de fotoshoots.

Locatie

We kiezen samen een mooie locatie die het beste bij u & uw hond past. Dit kan een bos zijn, op de heide, in een stad of bijv. op een brug. Voor de fotoshoot kom ik naar de door u gekozen locatie toe. In Loon op Zand hebben we bijvoorbeeld de Loonse en Drunense duinen of de heide om foto’s te maken, maar er zijn nog tal van mogelijkheden. U kunt mij altijd mailen voor de mogelijkheden te bespreken.

Werkwijze

De fotoshoots duren tussen 1 tot 2 uur. Dit is afhankelijk van het pakket wat u kiest. Ik vind het belangrijk de shoot voor zowel baas als huisdier zo leuk mogelijk te maken. Er worden geen foto’s geforceerd, maar op een positieve manier laten we de honden/paarden poseren. Dit kan met koekjes, een speeltje of de baas die vlakbij staat. Tevens is het geen probleem als de hond niet los kan blijven zitten of staan. De riem kan later met bewerking verwijderd worden.

Na de fotoshoot ga ik de foto’s uitzoeken en bewerken. Dit zal ongeveer 1-2 weken in beslag nemen, afhankelijk van de hoeveelheid foto’s. De foto’s ontvangt u digitaal in een online galerij. U kunt zelf uit de galerij kiezen welke foto’s u zou willen hebben. Het nabewerken en afleveren van de foto’s zal maximaal 2 weken in beslag nemen. U ontvangt de foto’s digitaal via WeTransfer.

Praktische zaken

Wilt u samen met uw hond of paard op de foto? Zorg dat uw kleding niet dezelfde kleur is als die van uw dier. Is uw hond bijv. zwart. Draag dan geen zwarte broek en t’shirt. Het contrast van de foto wordt dan minder mooi. Draag ook liever geen wit als uw huisdier zwart is. Dan komen de kleuren in de foto niet mooi tot recht.

Een tuig of halsband bij uw hond? Als het mogelijk is om voor een halsband te kiezen dan zou dit de voorkeur geven. Riemen kunnen altijd met photoshop verwijderd worden.

Draag makkelijke schoenen indien de fotoshoot in een bosrijk of duingebied plaats vindt. Het kan zijn dat we wat verder moeten lopen voor een geschikte foto locatie te vinden.Algemene voorwaarden & privacy

 • Voor elke fotoshoot geldt er een aanbetaling van 100% van het door u gekozen pakket.
 • Na de fotoshoot ontvangt u binnen 2 weken een online galerij, waaruit u de foto’s kunt kiezen.
 • Als u aangegeven heeft welke foto’s u wilt hebben ontvangt u binnen 2 weken de foto’s digitaal via WeTransfer.
 • Voordat de foto’s digitaal naar u verstuurd worden dient u de volledige factuur voldaan gedaan te hebben.
 • De pakket prijzen zijn exclusief reiskosten. Hiervoor geldt 0,23 cent per km vanaf Loon op Zand.
 • Fotoshoots worden verplaatst bij slecht weer. Mocht u een fotoshoot willen verzetten kan dit minimaal 48 uur van te voren.
 • Bij minder dan 48 uur van te voren afmelden of niet komen opdagen wordt geen geld terug betaald.
 • De foto’s die worden gemaakt tijdens de fotoshoots zijn in eigendom van By Britt fotografie en mogen dan ook niet gebruikt worden voor media doeleindes, zonder dat hier toestemming voor is gegeven.
 • Alleen foto’s voorzien van logo mogen gedeeld worden op social media en internet. Deze mogen niet worden bewerkt of voor andere doeleindes gebruikt worden. Foto’s zonder logo zijn alleen voor eigen gebruik.
 • In achtneming van de privacy wet, zal By Britt fotografie altijd toestemming vragen voor het gebruik van foto’s op haar eigen social media, websites en reclame.
 • Uw persoonlijke informatie blijft in vertrouwen bij By Britt fotografie.