Bij By Britt fotografie zijn er verschillende mogelijkheden voor fotoshoots. Lees hieronder de werkwijze en praktische informatie van de fotoshoots.

Locatie

We kiezen samen een mooie locatie die het beste bij u & uw hond past. Dit kan een bos zijn, op de heide, in een stad of bijv. op een brug. Voor de fotoshoot kom ik naar de door u gekozen locatie toe. In Loon op Zand hebben we bijvoorbeeld de Loonse en Drunense duinen of de heide om foto’s te maken, maar er zijn nog tal van mogelijkheden. U kunt mij altijd mailen voor de mogelijkheden te bespreken.

Werkwijze

De fotoshoots duren tussen 1 tot 2 uur. Dit is afhankelijk van het pakket wat u kiest. Ik vind het belangrijk de shoot voor zowel baas als huisdier zo leuk mogelijk te maken. Er worden geen foto’s geforceerd, maar op een positieve manier laten we de honden/paarden poseren. Dit kan met koekjes, een speeltje of de baas die vlakbij staat. Tevens is het geen probleem als de hond niet los kan blijven zitten of staan. De riem kan later met bewerking verwijderd worden.

Ik maak tijdens de shoot zoveel mogelijk foto’s. Na de fotoshoot ga ik deze uitzoeken. De mooiste foto’s worden licht bewerkt. U ontvangt de foto’s in drie verschillende formaten: klein formaat (geschikt voor eigen gebruik), groot formaat (geschikt voor af te laten drukken) en de foto’s voorzien van een logo. Deze laatste zijn bedoeld voor het gebruik op social media. U ontvangt de foto’s digitaal, zo kunt u ze zoveel gebruiken en afdrukken als u zelf wenst. Het uitzoeken en verwerken van de foto’s kan ongeveer 3-4 weken duren.

Praktische zaken

Wilt u samen met uw hond of paard op de foto? Zorg dat uw kleding niet dezelfde kleur is als die van uw dier. Is uw hond bijv. zwart. Draag dan geen zwarte broek en t’shirt. Het contrast van de foto wordt dan minder mooi. Draag ook liever geen wit als uw huisdier zwart is. Dan komen de kleuren in de foto niet mooi tot recht.

Een tuig of halsband bij uw hond? Als het mogelijk is om voor een halsband te kiezen dan zou dit de voorkeur geven. Riemen kunnen altijd met photoshop verwijderd worden.

Draag makkelijke schoenen indien de fotoshoot in een bosrijk of duingebied plaats vindt. Het kan zijn dat we wat verder moeten lopen voor een geschikte foto locatie te vinden.Algemene voorwaarden & privacy

  • De pakket prijzen zijn exclusief reiskosten. Hiervoor geldt 0,23 cent per km vanaf Loon op Zand.
  • Annuleren van een fotoshoot is mogelijk. Meld u zich binnen 24 uur af, dan worden de kosten in rekening gebracht.
  • De foto’s die worden gemaakt tijdens de fotoshoots zijn in eigendom van By Britt fotografie en mogen dan ook niet gebruikt worden voor media doeleindes, zonder dat hier toestemming voor is gegeven.
  • Alleen foto’s voorzien van logo mogen gedeeld worden op social media en internet. Deze mogen niet worden bewerkt of voor andere doeleindes gebruikt worden. Foto’s zonder logo zijn alleen voor eigen gebruik.
  • In achtneming van de privacy wet, zal By Britt fotografie altijd toestemming vragen voor het gebruik van foto’s op haar eigen social media, websites en reclame.
  • Uw persoonlijke informatie blijft in vertrouwen bij By Britt fotografie.